Terima kasih kerana entry ke blog Kasih Hawa….

Semoga kunjungan anda ke laman Kak Hawa akan dapat memberi ruang kepada anda semua untuk sama-sama menghayati kesusahan yang di lalui oleh mereka yang tidak bernasib baik. Sepanjang pengalaman Kak Hawa bersama mereka, bermacam kisah duka yang dapat di kutip. Sebahagian besarnya akan di abadikan di blog ini untuk tatapan pembaca semua.

Bergerak atas platform kelab kebajikan ( Kelab Amal Jariah Kelantan), Kak Hawa dan beberapa AJK yang lain ,cuba sedaya upaya untuk mengumpul maklumat dan data asnaf di seluruh Kelantan. Kami akan cuba mengenal pasti bentuk bantuan yang diperlukan oleh mereka dan akan cuba mendapatkan dana dari badan-badan korporat dan dermawan-dermawan. Setakat ini kami sudah ada beberapa keluarga yang di bawah Program Penyantunan Asnaf ini.

Semoga usaha kami ini, dapat memberi sedikit manfaat kepada mereka yang memerlukan.  Jika anda ingin turut sama menyumbang , sila salurkan terus ke akaun Maybank 553038585464 (Kelab Amal Jariah Kelantan). Walaupun RM1 , ianya amat bernilai kepada mereka. Semoga sedekah anda akan dibalas dengan pahala yang berlipat ganda.

Sekian, terima kasih sekali lagi !

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s